Intervju kapitenke NŽKA pred finalni turnir Kupa Srbije

Kapitenka ekipe NŽKA Lara Radulović pred polufinale Kupa daje odgovore na pitanja o dosadašnjem uspehu ekipe kao i šta su očekivanja pred Kup Srbije.

Prvi put u istoriji kluba ekipa NŽKa učestvuje na finalnom turniru Kupa Srbije. Koliko ovakav uspeh znači za klub i za celu ekipu?

Veliki uspeh za klub kao i za samu ekipu. S obzirom da smo veoma mlad tim,mislim da je ovaj Kup prilika za jos jedno novo iskustvo i motivacija za predstojeci play off.

Kao kapitenka ekipe i vođa tima, koji su za tebe bili najveći izazovi ka ostvarenju ovakvog uspeha?

Nizanjem pobeda početkom sezone rasli su i sami ciljevi. Bile smo izuzetno motivisane od samog početka jer smo svrstavane u kandidate za ispadanje. Mislim da je najveci izazov bio ostati prizeman i hladne glave posle svih uspeha i pobeda ali isto tako imamo i želju i zdravu atmosferu u ekipi i smatram da možemo da postignemo još uspeha.

Utakmica između NŽKA i C. Zvezde odigraće se 16.03. od 16 h u Loznici. 

Protivnik u polufinalu Kupa je ekipa Crvene Zvezde. Šta su očekivanja za tu utakmicu?

Imamo dosta odigranih utakmica i dobro smo upoznate sa ekipom Crvene Zvezde i njihovim načinom igranja. U Novom Sadu smo pružile dobar otpor i daćemo sve od sebe da ponovimo taj isti pristup. Želja je svakako prisutna i verujem da ćemo se pokazati u što boljem svetlu. Svim ekipama zelim sreću i dobru igru.